Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Saber més.

Accepto

Anàlisi de la Gestió Empresarial

José Luis Martinez, soci de Marca Cardinal i amb una dilatada col·laboració docent en el Tecnocampus, imparteix l'assignatura d'"Anàliisi i seguiment de la Gestió Empresarial"del Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Gestió de la Innovació. Aquest graul 'imparteixl 'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del Tecnocampus (ESCSET), Universitat Pompeu Fabra (UPF), de la qual forma part com a centre adscrit.

Donats els canvis i la complexitat actual en el món de les organitzacions amb una major descentralització en la presa de decisions i una major amplitud en les seves activitats, així com per un entorn globalitzat i interconnectat, es fa cada vegada més necessari fer una bona anàlisi i seguiment de la gestió que permeti estudiar els factors crítics que defineixen l'èxit empresarial i la seva concreció en objectius controlables. Ajudar a fer front a aquests nous reptes, constitueix l'objecte d'estudi d'aquesta assignatura.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn